Els productes es lliuraran a l’adreça indicada pel client durant la realització de la comanda. Per tal d’optimitzar l’entrega, convidem al comprador a que indiqui una adreça a la qual la comanda pugui ser lliurada laborables de dilluns a divendres de 8.30h a 19.00 hores.

Els terminis d’entrega són:
els lliuraments a capitals de Comunitats Autònomes s’entregaran en un termini de 48 hores, exceptuant dissabtes, diumenges i festius.
La resta de la península i Balears 48-72 hores, exceptuant dissabtes, diumenges i festius.

Consultar condicions de lliurament per Ceuta, Melilla i Illes Canàries.

No es realitzaran lliuraments els dissabtes, diumenges i festius.

NOTA: Aquests terminis poden variar a partir del 12 de desembre fins l’any nou. A partir del 17 de desembre no podem garantir les entregues abans del dia 23.

Habitualment realitzem els lliuraments amb l’empresa de transport DHL.
Tots els lliuraments van adequadament protegits en caixes dissenyades especialment per garantir que el producte arribi en perfectes condicions.
En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre’l, li deixarà una nota fent constar l’intent d’entrega. Per favor contacti amb l’agència de transport el més aviat possible mitjançant el número de telèfon que trobarà a la nota, per tal d’acordar una nova data de lliurament.
Si a aquesta segona entrega no hi hagués ningú per rebre el paquet, li deixaran novament una nota fent constar el segon intent de lliurament. A partir de llavors, la seva comanda romandrà a l’oficina de l’agència de transport durant 15 dies.
Després de transcorreguts aquests dies, la seva comanda serà enviada de nou al nostre magatzem i abonada.
Al moment de rebre la seva comanda, si us plau:
1. Comprovi la conformitat de la mercaderia rebuda al moment del lliurament.
2. Senyali qualsevol anomalia a l’albarà d’entrega, fent constar les seves reserves i incloent la seva firma.
3. Els proveïdors de transport no permeten la devolució de la mercaderia si el client l’obre en la seva presència, però pot revisar la caixa des de l’exterior i si detecta que la caixa està humida o molla, no accepti la comanda. El nostre partner ens notificarà la incidència i automàticament enviarem un nou lliurament sense càrrec per vostè.

vinsclaramunt.cat no assumeix cap responsabilitat per les conseqüències del possible retràs en l’enviament.